PIMP YOUR MEETING/PARTY

#FORMULES#

 

POPULAIRE COMBINATIES

Sandwinos:

6 x mini sandwinos

€15,00/persoon

Sandwinos & wraps:

4 x mini sandwinos & 3 x wraps

€16,00/persoon

Sandwinos, wraps & focaccia:

3 x mini sandwinos, 2 x wraps & 2 x focaccia

€15,50/persoon

Halve broodjes:

2 tot 3 x halve broodjes

+/- €10/persoon

Wraps:

7 x wraps

€14,00/persoon

Soep:

portie: €4

Liter: €6

EXTRAS VOOR UW BROODJESMAND

  • Pot gebakken spek: €5
  • Groenten & fruit: €3/persoon
  • Muffin: €3
  • Brownie: €3
  • Chocomousse: €4,50

Bij het inpakken rekenen we een bijdrage van €1,50 per wegwerpschotel aan. (Biologisch composteerbaar materiaal)

Bekijk hier onze allergenenlijst

MINI SANDWINOS

Een mengeling van verschillende soorten zachte broodjes, belegd met onze beste belegsoorten en steeds gegarneerd met verse rauwe of gegrilde groentjes. Voor een volle maaltijd moet u rekenen op een 6 à 7 tal per persoon.

Prijs per stuk € 2,50

HALVE BROODJES

De halve broodjes zijn de normale klassieke broodjes maar dan gewoon in 2 gesneden. Zo kunnen uw gasten uit meerdere soorten beleg kiezen. De variaties aan beleg kunt u raadplegen onder de rubriek “broodjes”. We rekenen voor een volle maaltijd zo een 3 halve broodjes per persoon, we komen dan uit op een prijs per persoon tussen de € 7,50 en € 9,75 naargelang het soort beleg. Smakelijk!

OPEN BROODJES

Zie mini Sandwinos, maar zonder bovenkant zodat het gegarneerde beleg zichtbaar is. Voor een volle maaltijd: 7 stuks per persoon, voor een receptie: 2 à 3 stuks per persoon.
Prijs per stuk € 2,50

WRAPS

Een variatie op taco of burrito : het beleg (met groentjes) wordt uitgesmeerd over een zachte deegkoek, en daarna opgerold en in dwarse stukjes doorgesneden. Reken 8 stuks per persoon. Voor een volle maaltijd of een drietal voor een receptie.
Prijs per stuk € 2,00

FOCACCIA

Dit is van oorsprong Iraans brood (Manoucher), halfplat met kruiden in, belegd met mozzarella en zuiderse gegrilde groenten, en dan in de oven gebakken. Daarna in kleinere reepjes gesneden. Kan koud of warm geserveerd worden. Volle maaltijd : 9 stuks per persoon.
Prijs per stuk € 2,00

TAPASSCHOTEL

De tapasschotel, een klassieker onder de hapjes. Wenst u uw gasten te verwennen tijdens een receptie, dan wordt dit absoluut een echte kaskraker! De stuk voor stuk afgewerkte hapjes zorgen ervoor dat uw bezoek zowel voor het oog als voor de smaak vallen! Prijs per persoon € 10,00 (bestellen van een tapasschotel vanaf 2 personen)

ONTBIJT

SALADES

Knapp Foodbar Oostende

FOCACCIA

BROODJES

Knapp Foodbar Oostende

NAANTA

PASTA